Rubberboot

Afdekzeil:

 

Op maat gemaakt van polyesterdoek, acryldoek of PVC doek. Maak een afspraak en breng uw rubberboot opgeblazen en op een trailer naar Volendam, op een rubberboot in het water kunnen we geen patroon maken, en we maken het zeil op maat. Wilt u de motor ook afdekken onder het afdekzeil? Breng die dan ook mee.

 

Een prijs opvragen:

Ga naar de knop "aanvragen offerte" in het hoofdmenu. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Geef de lengte en de breedte van de rubberboot op en geef aan of u de motor wel of niet onder de hoes wilt. Foto's  zijn voor ons heel verhelderend. Die kunt u niet met het offerte aanvraag formulier meesturen. Stuur die dus even in een aparte email naar ons op svp.

 

Het vastmaken van een dekzeil op een rubberboot is niet altijd simpel. Een gat boren voor een drukknoop loopt altijd met een sisser af dus meestal moeten er creatieve oplossingen worden bedacht.

 

 

 

Afbeelding hierboven: Omdat er een grijprandje onder de stootrand zit kan dit zeil met kunststof haakjes en elastieken worden vastgezet.

 

 

 

 

2 afbeeldingen hierboven. Op deze rib zit geen enkel bevestigingspunt waar het zeil aan vastgezet kan worden. De banden worden met een spangesp achterop onder de boot getrokken waardoor het zeil wordt aangespannen. Aan de lussen kunnen lijnen worden geknoopt om het zeil aan de trailer vast te binden tijdens het rijden. Alternatief: het zeil uitvoeren met in de onderzoom gestikte grindzakjes. Die maken het zeil echter veel zwaarder.